18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

Manşet - 18 Mart 2022 11:34

HABER: ENGİN BELLİ

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü Sultangazi’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büstüne çelenk koyma merasimi ile kutlandı.

 

Sultangazi Hükümet Konağı’nın bahçesindeki Atatürk Büstüne saat 09:30’da çelenk takdimleri yapıldı. Kaymakamlık Uğur Kalkar himayesinde gerçekleştirilen merasimde sırasıyla Kaymakam Kalkar, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ertuğrul Bilmiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç Atamızın Büstüne çelenk sundu.

Büyük Zafer için düzenlenen tören Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu. Törene Kaymakam Uğur Kalkar, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yardımcıları, Kamu ve Hizmet Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Öğretmenler katılım sağladı. Kar yağışı nedeniyle törene katılanların sayısı düşük oldu.

Resmi törenin son bulmasının ardından Kaymakam Uğur Kalkar davetlilere günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı ve talep üzerine törene katılan bazı isimler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

TÖRENDEN FOTOĞRAF KARELERİ

 

BENZER HABERLER