HABER: ENGİN BELLİ
Ölümler acıdır, ölümler sessizdir, ölümler ayrılıktır…
Sultangazi’nin sevilen ve sayılan ismi Hacı Hafız Celal 74 yaşında dünyaya gözlerini kapattı. İlçenin tanınmış ailelerinden olan Hafızoğlu Ailesinin atası ve büyüğü olan Hacı Hafız Celal önceki akşam rahatsızlandı. Sağlık durumu iyi olmayan Hacı Hafız Celal tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı.
74 yıllık ömrünü insanlara iyilik yapmaya adayan, herkese “her ne şartta olursanız olun iyilik yapın” öğüdü veren, Sultangazililerin çok sevdiği Hacı Hafız Celal için bugün Sultangazi Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip cenaze merasimi düzenlendi. Cenaze namazına ilçe protokolü dâhil katılım yoğun oldu. Hakların helal edilmesinin ardından dualar eşliğinde merhum Hacı Hafız Celal Kayabaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Hafızoğlu Ailesi Cuma gününe kadar Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bulunan kafeteryalarında taziyeleri kabul edecek.
İstanbul Manşet Gazetesi Ailesi olarak merhumun oğlu Hafızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ayhan Hazıfoğlu ve torunu Emre Hafızoğlu başta olmak üzere Hafızoğlu Ailesine baş sağlığı dileriz. Merhuma da Allah’tan rahmet dileriz. Mekânı Cennet olsun inşallah.