TEŞEKKÜRLER GELECEK PARTİSİ!

Son Dakika - 25 Ekim 2020 00:14

HABER: ENGİN BELLİ

 

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazeteciler ile bir araya geldi.

 

Kahvaltılı toplantıda Başkan Altan ve Gazeteciler, Gelecek Partisi’nin Sultangazi serüvenini ve gelecek siyasi hedeflerini masaya yatırdı.

Konuşmasında Gazetecilerin gününü tebrik eden, Gazetecilik mesleğinin önemine değinen, kendisi de eski bir Gazeteci olan Başkan Altan siyasi hedeflerinde ise realist olduğunun altını çizdi. Başkan Altan seçim bandında Sultangazi için yüzde 12’lik hedefi yakalayacaklarını ifade etti.

 

Heyecanı gözlerinden okunan Başkan Altan konuşmasında özetle şunları söyledi; “Geçtiğimiz Şubat ayında görev verilmişti bize. Kurulduğumuz günlerde 25 kişilik ardından 50 kişilik Yönetim Kurulu Üyelerini belirlemeye çalışıyorduk. Daha sonra sayımız çalışmalarımız ile hızla artmaya başladı. Sonrasında kongremizi yaptık. Sultangazi’nin sokaklarında dolaşırken Sultangazililerin ilgisi büyük oluyor. Sokakta ki tabloya baktığımızda biz Belediye’yi kesin aldık diyoruz ama gerçekçi de oluyoruz. İsmetpaşa Mahallesi’nden 300 kişilik bir toplu üye katılımı olacak önümüzde ki günlerde. Pandemi nedeniyle bunu nasıl yaparız bilmiyorum ama kararlaştıracağız. Seçim sattı mailine girildiğinde nasıl davranılacağına Genel Merkezimiz karar verecek ve bizlerde o kararları uygulayacağız. Önceliğimiz Sultangazi Belediyesi’ne almak, Sultangazililer ile Belediyemizi yönetmektir.”.

Teşekkür ederiz Başkan Altan ve Kurmayları!

 

Bizler de İstanbul Manşet ve Haber Ekpress Gazetesi Ailesi olarak Gelecek Partisi’ne bu kutlu günümüzde bizleri hatırlayıp onurlandırdıkları için teşekkür ederiz. Gazetecilik hayatımızda ilk defa 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüzü bir siyasi parti etkinlik tertip ederek kutladı ve bu da Gelecek Partisi oldu. Böylelikle farkındalık yaratıp Gazetecilerin gönlünde taht kurdular!

 

BENZER HABERLER