CHP ÖRGÜT EMEKTARLARI İTHAL ADAYA KARŞI DURUYOR
HABER: ENGİN BELLİ
CHP Fatih İlçe Örgütü yaklaşan Yerel Seçimler öncesi dip dalga etkisiyle kaynamaya başladı. CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı olan Umut Gezici coşkulu bir toplantıyla Aday Adaylığını ilan etmişti. Bu coşkuya ortak olmak için onlarca CHP emektarı CHP Fatih İlçe Başkanlığı’na akın etmiş ve partinin öz evladı Umut Gezici’ye ardı ardına destek açıklaması yapmıştı.
Partinin öz evladı Gezici’de aday adaylığı açıklaması sonrası sahalara inmiş ve partisine Fatihlilerden oy istemeye bile başladı. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. İlçesinin tek Belediye Başkan Aday Adayı olan Gezici’nin Aday olarak atanması bir yana dursun İBB koridorlarının karanlık köşelerinde pazarlıklar yapılmış olacak ki Mahir Polat isimli bir şahsiyet CHP Fatih Belediye Başkan Adayı olarak siyasi karnesi kırıklarla dolu şahıslar tarafından Aday olarak lanse edilmeye başlandı.
İşte bu kara propaganda sonrası CHP Fatih İlçe Örgütü de adeta ayağa kalktı. Sosyal medya paylaşımları ile partilerinin öz evlatları olan CHP emektarı Umut Gezici’ye sahip çıkan partililer duruma bir hayli tepkili.
Fatih’in ötekileştirildiği, ithal aday durağı yapıldığı CHP Fatih’te örgüt emektarlarından Hasan Kızılyatak’ta “Belediye Başkanlarının önünde eğilenlerin değil, direnen, mücadele eden örgüt emekçileri kazanacaktır. Devşirme, taşeron değil örgüt emekçisi Umut Gezici Adayı yoldaşımız kazanacak! Yüreğiniz yetiyorsa ön seçim yapın, sandık kurun ve Belediye Başkan Adayımız da Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız da sandıktan çıksın. Atamaya karşıyız. Karşısında duruş sergileyeceğiz.” açıklamasını yaptı.
SEL GİDER KUM KALIR. MAHİR SEÇİMİ KAYBEDEN ORTALIKTAN KAYBOLUR! UMUT GEZİCİ FATİH’İN EVLADIDIR VE HEP YANINIZDA OLACAKTIR!
EZ CÜMLE MAHİR POLAT’TIN FATİH’E MEVLANAKAPI MAHALLESİ’NDE KURDUĞU 10 M2’LİK KÜTÜPHANE DIŞINDA EMEĞİ BULUNMUYOR. CHP FATİH İLÇE ÖRGÜTÜ’NDE DE TANIYAN YOK KENDİSİNİ. MAHİR POLAT’TAN FATİH’E ADAY OLMAZ. ÜST PERDEDEN CHP EMEKÇİLERİNİ GÖRECEĞİ KESİNDİR. CHP FATİH İLÇE ÖRGÜTÜ İKİNCİ ÇAKMA ADAY ERBAKAN VAKASINI KALDIRMAZ. BU ÖRGÜTÜ EĞER GAZETECİ OLARAK BİLİYORSAK BU ÖRGÜT İTHAL DEVŞİRME ADAY PEŞİNDE SAHAYA İNMEZ. DOLAYISIYLA AK PARTİ FATİH’TE İKTİDARI ALTIN TEPSİDE CHP’NİN ELİNDEN ALMIŞ OLUR! MAHİR POLAT’IN ESKİ DİLDE MEZAR TAŞLARI OKUMASI FATİH’TE OY GETİRMEZ! MAHİR POLAT’A İSTANBUL MANŞET GAZETİSİ OLARAK KARŞIYIZ. ADAY OLARAK ATANSA DA EĞER CHP NEFERLERİ ADAY İLE ÇALIŞMIYORSA BİZLER DE ÇALIŞMAYACAĞIZ, KENDİSİ İLE TEMAS KURMAYACAĞIZ! ÇÜNKÜ BİLİYORUZ Kİ SEL GİDER KUM KALIR. BİZLER ŞEREFLİ GAZETECİLERİZ VE İLÇEMİZE SAHİP ÇIKMA ADINA İTHAL ADAYIN PEŞİNDEN KOŞMAYACAĞIZ. KİMİ ÇAKAL SİYASETÇİLER GİBİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI GÖRÜNÜMLÜ FIRILDAKLAR GİBİ RÜZGAR GÜLÜNE DÖNÜP MAHİR POLAT’IN YA DA KİM GELİRSE GELSİN İTHAL ADAYIN PEŞİNDEN KOŞMAYACAĞIZ!
Kızılyatak CHP Fatih İlçe Başkanlığı’nda olacakları görmüşçesine CHP Parti Büyüklerine yaptığı şu konuşma ile seslenmişti:
-
FATİH MECLİSİ’NDE ÖNCE ÖPÜCÜK SONRA TARTIŞMA
-
CHP’Lİ ADEM YİĞİTDOĞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI
-
CHP’Lİ ALİ ŞEKER YİNE ASILSIZ İDDİA İLE MECLİSİ MEŞGUL ETTİ
-
FETÖ VE SAHTE DİPLOMA İMASI YAPTI, ÇAKAL NAMUZSUZ DEDİ SONRA ÖZÜR DİLEDİ
-
FATİH BELEDİYESİ BORCUNA KARŞILIK SOKAK, SARNIÇ VE PARKI DEVİR ETTİ
-
FATİH MECLİSİ’NDE CAMİYE GİTME TARTIŞMASI ÇIKTI
HABER LİSTESİ
-
01
FATİH MECLİSİ’NDE ÖNCE ÖPÜCÜK SONRA TARTIŞMAHABER: ENGİN BELLİ Fatih Belediye Meclisi’nde ilginç bir tartışma yaşandı. Meclis Başkan Vekili Ahmet Küçük hac vazifesini yerine getirip görevine döndüğünde CHP’li Meclis Üyesi Recep Önem tarafından öpülerek karşılandı. Bu öpülme mecliste de dillendirildi hatta kürsüde söz hakkı kullanan Önem’e 1 dakikalık ek sürü verildi. Ancak öptüm öpüldüm denilerek başlanan dialog söz hakkında Fatih […] -
02
CHP’Lİ ADEM YİĞİTDOĞAN GAZETECİLERİ UNUTMADIHABER: ENGİN BELLİ Sultangazi Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı ilk oturumu gerçekleştirildi. Oturumda söz alan CHP Grup Başkan Vekili Adem Yiğitdoğan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı için konuştu. Yiğitdoğan özgür basını savundu ve gazetecilerin tutuklanmamasını gözaltına alınmamasını diledi. Yiğitdoğan sansürün gazetecilerin özgürlüğünü kısıtladığını ifade etti. Oturumda ilk sözü CHP Meclis Üyesi Orhan Oban aldı. […] -
03
CHP’Lİ ALİ ŞEKER YİNE ASILSIZ İDDİA İLE MECLİSİ MEŞGUL ETTİHABER: ENGİN BELLİ CHP’li Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şeker her ay asılsız bir iddia ile meclis gündemini meşgul ediyor. Sultangazi Belediyesi Meclisi’nin Haziran oturumunda Şeker asılsız ihbarı gündeme taşıdı. Kendisine gelen her ihbarı araştırmadan delillerini ortaya koymadan kaynak belirtmeden anonim şekilde duyduğu işittiği duyum aldığı her konuyu doğru kabul edip siyaseten havanda su […] -
04
FETÖ VE SAHTE DİPLOMA İMASI YAPTI, ÇAKAL NAMUZSUZ DEDİ SONRA ÖZÜR DİLEDİHABER: ENGİN BELLİ Sultangazi Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Üyesi Ali Ekber Şeker kantarın topuzunu fena kaçırdı. Ak Partili Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Av Fatih Sultan Mehmet Çiçek’e konuşması sırasında müdahale eden CHP’li Meclis Üyesi Ali Ekber Şeker “senin diploman sorunlu, nasıl aldın açıkla diplomanı” diyerek sahte diploma imasında bulundu, “FETÖ” diyerek diplomanın […] -
05
FATİH BELEDİYESİ BORCUNA KARŞILIK SOKAK, SARNIÇ VE PARKI DEVİR ETTİHABER: ENGİN BELLİ Fatih Belediye Meclisi’nde Fatih Belediyesi’nin sahibi olduğu içerisinde tarihi sarnıç, parklar, sokaklar, oyun alanları, tarihi çeşmeler, sivil mimarlık örneği yapılar ve ortak kullanım alanlarının da bulunduğu, yaklaşık 4 bin m2’lık Fatih’in çeşitli mahallelerinde bulunan taşınmazlarının vergi borcuna karşılık Maliye Bakanlığı’nın oluru izni dahilinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İstanbul İl Müdürlüğü […]



