12° Açık
  • EURO
    Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /home2/u5973906/public_html/wp-content/themes/wphaber/header.php on line 129
  • DOLAR
    Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /home2/u5973906/public_html/wp-content/themes/wphaber/header.php on line 133

FATİH’TE İKTİDAR EL DEĞİŞTİRECEK

Manşet - 7 Şubat 2019 23:40 A A

HABER: ENGİN BELLİ

 

Türkiye yüzünü Mahalli İdareler Seçimlerine döndü. CHP Fatih İlçe Örgütü de hummalı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. CHP ve Millet İttifak’ının Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer seçim sathı mailinde ki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Gazetemize konuşan Aday Özimer; “Fatih Tarihin, Turizmin ve Ticaretin başkenti konumundadır. İstanbul deyince Fatih akıllara gelir. Esnaf bıkmış, ev hanımı bıkmış, STK temsilcileri yaka silkiyor, spor kulüpleri dert yanıyor… Anlıyoruz ki Fatih’te AKP’nin sonu gelmiş. Vatandaşlarımız biliyor ki TOKİ yıkım demek, vatandaşı yerlerinden yurtlarından etmek demek. AKP’yi İthal TOKİ’ci Adayları bitirecek. Tek alternatif var, Halkçı Belediyecilik ve Biz Varız! Anlıyoruz ki yine Fatih’te iktidar el değişecek ve Halkçı Belediyecilik ile insanların yüzü gülecek.” dedi.

 

Tecrübeli Siyaset İnsanı Aday Soner Özimer seçim çalışmaları için Fatih sokaklarını arşınlıyor. Özimer, kah spor kulübünü ziyaret edip minik yavruları kucaklıyor, kah STK ziyareti yapıp sorunları dinliyor, kah ise Ak Parti’nin TOKİ’ci İthal Belediye Başkan Adayı Ergün Turan’a Fatih’te sona yaklaştıklarını cesur yüreği ile tereddütsüz dile getiriyor.

 

CHP ve Millet İttifak’ının Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer seçim sathı mailinde ki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kurmay kadrosunun da eşlik ettiği ziyaretlerde Özimer’e ilgi de destek de büyük oluyor.

 

STK VE DERNEKLER İÇİN UMUT ÖZİMER

 

Özimer, Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfını ziyaret etti. Vakıf Başkanı Zeki Akyüzlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Aday Özimer projelerinden bahsetti. Vakıf ve derneklerin sorunlarını dinleyen Özimer sorunların çözümü için sandığı işaret etti.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM KÂBUS OLMUŞ, ESNAFLAR AĞIR VERGİLERDEN ŞİKÂYETÇİ

 

Fatih’in sokaklarını arşınlayan Özimer, Akşemsettin Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm adı altında ki Rantsal Dönüşüm mahalle sakinlerinin korkulu rüyası olmuş durumda. Hal böyle iken mahalle sakinleri de CHP ve Millet İttifak’ını kurtarıcı olarak görüyor. Esnaflar ile özellikle Suriyelilerden şikâyetçi. Hızla yabancılaşan Fatih’in yerel halkı Belediye’nin yabancılara ayrıcalık tanıdığını ifade ederken kendi öz evlatlarına destek olmadıklarından şikâyet ediyor. Taksi durağını da ziyaret eden Özimer daima esnafın yanında olacaklarını sözünü verdi.

 

SPOR KULÜPLERİ İÇİN ÇARE ÖZİMER

 

Aday Özimer Çapa Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Minik yavruların şampiyonluk sevincine ortak olan Özimer ziyareti sırasında ilgi odağı oldu. Özimer Halkçı Belediyecilikte Spor Kulüpleri için projelerinin hazır olduklarını ifade edip; “Fatih’in içinde büyüyen biri olarak Fatih’te zor imkânlara rağmen şampiyonlar çıkması bana mutluluk veriyor. Bir zamanlar kalecisi olarak görev aldığım Çapa Spor Kulübü’nü tebrik eder başta sevgili dostumuz başkan Semih Çalkaya olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım. Biz çocuklarımızın kötü alışkanlıklar kazanmak yerine sporla haşır neşir olmasını istiyoruz. Takımımızın başarısı yanı sıra adıma bastırılan formada beni duygulandırdığını da belirtmek isterim.” dedi.

 

ESNAFIN AĞABEYİ ÖZİMER

 

Fatih’te ki iktidar yolculuğunun yeni durağı ise İstanbul Berberler Odası oldu. Kıdemli Siyaset İnsanı Özimer’i Başkan Şükrü Akyüz misafir etti. Özimer ziyareti sırasında “Belediye Başkanı esnafın ağabeyi demektir. Bizim iktidarımızda esnafın ağabeyliğini Fatih Belediyesi ve şahsım yapacaktır.” açıklamasını yaptı. Özimer’in konuşması İstanbul Berberler Odası mensuplarının yüzünü güldürdü.

 

ÖZİMER’İ TOPKAPILILAR BAĞIRLARINA BASTI

 

İlçesinde mahalle ziyaretlerini sürdüren Aday Özimer, Topkapı’da bulunan Emek İktisadi İşletmesini ziyaret etti ve hayatın ucuzlatılması gerektiğini konuştu. Bu sırada Fatih’te iktidarı teslim edeceği kesin gözüyle bakılan AK Parti’nin TOKİ’ci İthal Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, CHP’li neferlerin yanına gitti. Karşılıklı iyi dileklerin sunumunun ardından Özimer rakibi Turan’a Fatih’te iktidarın el değiştireceğini korkusuzca ifade etti.

 

SAHALAR YOK EDİLMEYECEK SPOR KULÜPLERİ DESTEKLENECEK

 

Fatih’in Yiğit Evladı Özimer Kumkapı Sarıçubuk Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Sahaları yok edilen kulübe destek sözü veren Özimer; “Lig de kalma mutluluğunu yaşıyorsunuz. Fatih’te sahalar yok edildiğinden dolayı spor yapmak zor. Gençlere spor alanları açmaksa bizim işimiz. Başkan Murat Yıldırım ve ekibi başta olmak üzere Fatih’te sporla hayata tutunmaya çalışan tüm gençlerimize başarılar dilerim.” dedi. “Fatih’te sahalar yok edilmeyecek, Spor Kulüpleri desteklenecek” sözünü veren Özimer takdir toplamayı başardı.

 

RUMELİLİLER ÖZİMER’E TAM DESTEK DEDİ

 

Fatih’in sorunları ile dertlenen Aday Özimer hemşehrilerini ziyaret etti. Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği (RUYİAD) ve üyeleri Özimer’den Fatih için yapacakları hakkında bilgi aldı. Dernek yönetimine detaylı sunum yapan Özimer destek sözünü de aldı. Başkan Cavit Ganiç, Özimer’in yanında olduklarını ifade edip Fatih’te destekçileri olacaklarını ifade etti.

 

ÖZİMER HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA

 

İlçe sorunlarına vakıf, Belediyecilik tecrübesi olan Aday Özimer, İstanbul Yorgancı ve Hallaç Esnafı Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Özimer, Başkan Nazmi İnce ve oda üyelerine meslek edinmenin bir ülkenin kalkınması için gerekliliğine vurgu yaparak meslek liselerine vereceğini ve kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri daha değerli kılabilmek için neler yapacaklarını anlattı.

 

AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİNİ BİLGİLENDİRDİ

 

Ziyaretlerini sürdüren Aday Özimer, Fatih Avcılar ve Atıcılar Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek mensuplarına ilçede yapılması gereken hizmetleri anlatan Özimer gönüllerde taht kurmayı başardı.

 

FATİH’TE AKP’NİN SONU GELDİ

 

Ziyaretler sonrası Gazetemize konuşan CHP ve Millet İttifak’ının Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer şunları söyledi; “Fatih Tarihin, Turizmin ve Ticaretin başkenti konumundadır. İstanbul deyince Fatih akıllara gelir. Fatih’in esnafına gidiyoruz dertli, ev hanımına gidiyoruz pazarın pahalılığından şikâyet ediyor, vergi veren esnafı yabancılara tanınan ayrıcalıklardan bahsediyor, ağır vergi yüzü altında ezilen esnaf isyan ediyor adeta. STK ve Dernek ziyaretlerimiz keza aynı eksende geçiyor. Fatihliler AKP’den bıkmış. AKP Fatih’e TOKİ’ci Belediye Başkan Adayı atayarak niyetini açıkça gösteriyor zaten. İlçeden halkımızı göç ettirecekler. Çöküntü alanları yaratıp bu göçü de hızlandıracaklar. Vatandaşın partimize ve ittifakımıza ilgisi yoğun oluyor. Esnaf bıkmış, ev hanımı bıkmış, STK temsilcileri yaka silkiyor, spor kulüpleri dert yanıyor… Anlıyoruz ki Fatih’te AKP’nin sonu gelmiş. Sokaklardan da anlıyoruz ki Fatih’te TOKİ’ci Başkan Adayı ile son yakın. Vatandaşımız bilgili, gerçeği görüyor. Kim kendilerini yerlerinden yurtlarından edecek Aday’a oy verir ki? 18 Yenileme Alan Projesi ile Fatih talan edilecek. Buna müsaade etmeyeceğiz. Anlıyoruz ki yine Fatih’te iktidar değişecek ve Halkçı Belediyecilik ile insanların yüzü gülecek.”.

 

Manşet - 23:40 A A
BENZER HABERLER

HABER LİSTESİ

  • 01
    İYİ BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÖNDEŞ’TEN EMEKLİ ASTSUBAYLARA DESTEK
    HABER: ENGİN BELLİ   Emekli Astsubaylar azlık hakları ve tazminat istekleri için İstanbul Maltepe’de miting düzenledi. Haklarında iyileştirme ve çözümsüz sorunlarına çözüm arayan Emekli Astsubaylar sloganlar attı ve hükümeti protesto etti.   Emekli Astsubayları kendisi de Genel Kurmay Başkanlığı’ndan emekli olan devlet memuru İYİ Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Öndeş yalnız bırakmadı. İYİ Parti […]
  • 02
    İYİ BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÖNDEŞ’E HALK DESTEĞİ BÜYÜK
    HABER: ENGİN BELLİ   Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi siyasi çalışmalarına hız veren İYİ Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Öndeş 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Meydanı’nda İYİ Parti Seçim Standında vatandaşla buluştu.   İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Karuç, Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yöneticilerinin de yanında bulunduğu İYİ Başkan Adayı Hüseyin Öndeş’e vatandaşın […]
  • 03
    MHP GÖZÜNÜ SANDIK ZAFERİNE DİKTİ
    HABER: ENGİN BELLİ   MHP Sultangazi İlçe Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’na rekor oy kazandırmak için canla başla çalışıyor. MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel öncülüğünde Milliyetçi Ülkücüler sandıkları Cumhur İttifakı’na atılan oylarla patlatmak için siyasi çalışmalarına süratle devam ediyor. MHP tüm gücüyle sandık zaferi kazanmak için çalışıyor.   Cebeci Mahallesine Seçim İrtibat […]
  • 04
    ŞEHİT BABASI İYİ BAŞKAN ADAYI ÖNDEŞ’İN LİSTESİNDE
    HABER: ENGİN BELLİ   Şehit Astsubay Esma Çevik’in babası Hüseyin Akgül İYİ Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Öndeş’in listesinden Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. Kendisi de Genel Kurmaydan emekli olan Hüseyin Öndeş’in listesinde yer alan Akgül başvuru formunu İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Karuç’a teslim etti ve evrakları İlçe Seçim Kuruluna gönderildi. Şehidimizin […]
  • 05
    İYİ BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÖNDEŞ AK PARTİ’NİN EN GÜÇLÜ RAKİBİ OLDU
    HABER: ENGİN BELLİ   Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi Sultangazi’de Ak Parti’nin çekindiği tek rakip İYİ Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Sultangazili İş İnsanı Hüseyin Öndeş oldu. Başkan Adayı Öndeş’in etkin ve yoğun çalışması Sultangazi’de iktidarı elinde bulunduran Ak Parti’yi de tedirgin etmeye başladı. Başkan Öndeş ana muhalefet partisinden de daha verimli ve etkin saha çalışması […]